MEMBRI FONDATORI

Răzvan ANTON – Consultant de management cu peste 13 ani de experiență în domenii precum asigurări, investment banking, logistică, IT și imobiliare.

„Viziunea asupra antreprenoriatul trebuie să fie 360 iar tinerii din regiunea Sud-Muntenia vor beneficia de toate resorturile necesare pentru a-și cultiva spiritul întreprinzător.”

Andrei CĂLIN – Absolvent inginerie mecanică, cu experiență în prelucrări mecanice CNC.

„Cred că tinerii antreprenori din România, în mod special cei din regiunea Sud-Muntenia, au nevoie de noi repere.”

Răzvan GAROSEANU – Activitate semnificativă de peste 5 ani în domenii precum logistică, transport feroviar, retail, Horeca.

„Antreprenoriatul nu se învață 100% dintr-o carte, dar nici nu poate exista fără concept teoretice și schimb de idei.”

Dorin IANCU – Asistent universitar doctor cu peste 5 ani de experiență pe rolul de coordonator implementare planuri de afaceri pe proiecte Start-up și 4 ani de activitate ca Președinte al Societății Antreprenoriale Studențești din cadrul Universității Valahia, Târgoviște.

„Știu că cei peste 7 ani de activitate în care am acumulat și crescut competențe antreprenoriale, manageriale și de comunicare vor fi de folos în cadrul activităților PTIRSM. Scopul este unul mai mare decât noi și are în prim plan o dezvoltare la nivel social. Faptic, nu doar declarativ.”

Florin IONIȚĂ – Peste 12 ani de experiență în activitatea de contabilitate și resurse umane cu multiple specializări în management financiar, consultanță juridică, business management, absorbție fonduri nerambursabile și achiziții publice.

„Anii de experiență în contabilitate contabil m-au ajutat să înțeleg cât de importantă este această activitate pentru un antreprenor și că poți excela cu adevărat abia atunci când știi că toate cunoștințele tale pot fi de folos și altora.”

Dragoș-Florin PUFULETE – Economist licențiat din 2008 și antreprenor cu experiență relevantă în management financiar și consultanță în management, din 2009.

Interesele mele se concentrează foarte mult pe a oferi sprijin, pe a împărtăși din cunoștințe, din experiența și expertiza mea.

Cătălina SIMIONESCU – Consilier juridic din 2011, specializat și în servicii de arhivare.

„Calitatea umană din spatele business-urilor autohtone pot face diferența în societatea în care trăim. De aceea este atât de important ca tinerii întreprinzători din România și din regiunea Sud-Muntenia, cu precădere, să aibă la îndemână resurse și sprijin de specialitate.”

Radu SIMIONESCU – Specialist în consultanță în management cu peste 13 ani de experiență antreprenorială în domenii precum servicii de arhivare și logistică, producție ambalaje și asigurări.

„Antreprenoriatul și viața au în comun dorința persistentă de a rămâne pe picioare, dar nu în sensul de a supraviețui, ci de a face încercări și de a le transforma în rezultate bune, chiar și când sunt eșecuri.”

Alexandru SEMCU – Antreprenor specializat în agricultură, horeca și panificație, cu peste 11 ani de activitate.

„Indiferent de domeniu, antreprenoriatul în România vine la pachet cu provocări. Prima dintre acestea este de a găsi sprijin acolo unde toți sunt competiție. PTIRSM va fi acel sprijin complet dezinteresat.”

Cătălina STOICA – Antreprenor cu experiență relevantă în turism și dezvoltare personală și peste 6 ani de activitate.

„Sunt dedicată misiunii de a veni în sprijinul tinerilor antreprenori și întreprinzători din România.”

Răzvan ȘERBAN – Antreprenor în vânzări și construcții, cu experiență atât în dezvoltarea de afaceri, cât și în creșterea lor sustenabilă.

„Construim contextual prielnic pentru ca toți tinerii antreprenori din regiunea Sud-Muntenia și din România să își dezvolte și implementeze ideile de afaceri.”

Mihaela TĂTARU – Președintele Fundației Județene pentru Tineret Prahova, cu peste 6 ani de experiență în comunicare și retail.

„Tineretul actual demonstrează că mediul de business din România are un potențial foarte mare. Tot tineretul ne amintește și că fără unitate în antreprenoriat, acest potențial foarte mare va rămâne, cel mai probabil, neatins.”

Adrian TUDOR – economist și arhivist, cu peste 5 ani experiență în domeniul managementului documentelor și arhivării.

„Antreprenoriatul este un mod de gândire. Spiritul antreprenorial presupune abilitatea de a vedea oportunități acolo unde alții văd doar probleme, asumarea de riscuri, creativitate și o minte deschisă pentru a găsi resurse dincolo de cele disponibile imediat.”

Andreia-Loredana ZGUBEA – Antreprenor cu experiență relevantă în contabilitate și business management. Din 2008 economist licențiat și din 2011 expert contabil înregistrat în Corpul Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România.

„Problemele din mediul de afaceri nu se sfârșesc niciodată cu adevărat iar activitatea PTIRSM vine ca o reacție la această concluzie pe care și colegii mei din Patronat o împărtășesc.”

CUM DEVIN MEMBRU